Wintertuinen in staal

  WINTERTUINEN VAN TOPKWALITEIT

 

Al meer dan 20 jaar realiseert Waver Construct projecten op maat. Een belangrijke constante is: topkwaliteit ! In ons eigen atelier bouwen wij veranda's, exclusieve oranjerieën en wintertuinen met een bijzondere uitstraling. U bent op zoek naar originaliteit, stijl en elegantie? Dan bent u bij ons aan het goede adres. 


Waver Construct is opgericht door Bart Van Gijsel, broer Kris en Danny Matthées. Door de jaren heen heeft Waver Construct zich gespecialiseerd in het realiseren van maatwerk stalen constructies. We blijven daarbij kleinschalig werken zodat we een hoge kwaliteit en persoonlijke service kunnen waarborgen. U kunt rekenen op ons engagement van begin tot eind. Ons vakmanschap in combinatie met ons maatwerk leverde al veel tevreden klanten op. En daar zijn we trots op.

Dankzij het vakmanschap van Waver Construct zal uw wintertuin of veranda beantwoorden aan uw verwachtingen en waarschijnlijk zelfs uw verwachtingen overtreffen Het voordeel van staal is dat vrijwel alle vormen mogelijk zijn. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid voor allerlei extra toepassingen, zoals elektrische raambediening, het gebruik van dubbel glas (HR+ met lage K waarde), zonwerende beglazing en gelaagd veiligheidsglas. 

Waver Construct werkt alleen met specialisten en gebruikt uitsluitend de beste materialen en technieken. Zo kunt u niet alleen uw droom realiseren maar er ook levenslang van genieten. 

Surf verder op onze site en maak kennis met enkele van onze projecten. De allermooiste staat er wellicht nog niet op; die willen wij graag voor u realiseren! 

 

Mail of bel ons gerust om een vrijblijvende afspraak te maken.  

  WAAROM KIEZEN VOOR WAVER CONSTRUCT ?

 

DUURZAAM PROCEDÉ 
Bij Waver Construct werken we elke oranjerie tot in het kleinste detail af in ons atelier. Het metaalwerk wordt gezandstraald, gemetaliseerd en gepoedercoat. Een intensief procedé dat zijn vruchten afwerpt, want het resultaat getuigt van een enorme duurzaamheid. De kleur kunt u zelf bepalen. U heeft hierbij de keuze uit alle RAL kleuren.  

 

AUTHENTIEK EN STIJLVOL 
Dankzij de ranke profielen, smalle glaspanelen en draagspanten ademt uw wintertuin een elegante en authentieke sfeer uit. Het creëert daarmee een stijlvolle en comfortabele aanvulling op uw huis. De wintertuin kan in iedere stijl naar wens worden gemaakt. We nemen daar onze ervaring met de enorme diversiteit van projecten in de afgelopen 20 jaar in mee. 

 

ZEER ONDERHOUDSARM 

Door de behandeling van het metaal en het gebruik van een aantal unieke oplossingen van Waver Construct, bouwen wij bijzonder onderhoudsarme wintertuinen.

 

PLAATSING

De plaatsing van uw wintertuin geschiedt door onszelf en gebeurt door dezelfde mensen die ook betrokken zijn bij het inmeten en de productie van uw wintertuin. Zo bieden wij niet alleen een prachtig eindproduct maar ook een soepele en plezierige plaatsing.

 

GENIETEN VAN IEDER SEIZOEN

Met een wintertuin van Waver Construct creëert u een perfecte verbinding tussen uw huis en tuin. Het geeft u de gelegenheid om uw woonruimte uit te breiden én om het omliggende groen dichterbij te halen. U zult al gauw merken dat dit een plek wordt waar u zoveel mogelijk tijd wilt doorbrengen. 
Realisaties