Veranda in aluminium

  U BENT OP ZOEK NAAR EEN EXCLUSIEVE VERANDA?

Met Waver Construct wordt droom werkelijkheid!


Waver Construct, de specialist in woonserres, bouwt al meer dan 20 jaar veranda's, oranjerieĆ«n en wintertuinen op maat. U hebt een idee, een wens, een droom? Samen met u ontwerpen we uw veranda en met de beste materialen maken wij uw droom werkelijkheid. 

 

Een veranda in aluminium biedt een ware uitbreiding van uw woning, met alle comfort die u wenst. Zowel voor nieuwbouw, verbouw als voor renovatieprojecten.

 

De veranda voldoet aan alle recente installatie-eisen en is ook zeer geschikt voor energiezuinig en energie neutraal bouwen.

  VERANDA IN ALUMINIUM

Voordelen van een veranda in aluminium

 

STERKAluminium is een sterke drager waardoor grote overspanningen mogelijk zijn. Uw veranda kan hierdoor groter zijn dan wanneer u had gekozen voor klassieke materialen zoals hout of pvc. 

 

KLEUR: U kunt kiezen uit meer dan 400 hoogwaardige, ovengebakken kleuren in drie verschillende uitvoeringen: mat, glanzend of metaalkleur.

 

VEILIG: Een metaal als aluminium is sterker dan pvc of hout. Ongewenste bezoekers hou je hierdoor op een veilige afstand.

 

DUURZAAM: Aluminium is kleurvast, kan niet rotten of roesten en is bestand tegen vriestemperaturen. 

 

Interesse in uw eigen veranda in aluminium? Bekijk hieronder alvast onze realisatie en contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.
Realisaties