Veranda - aluminium profiel

Bent u op zoek naar een veranda met een aluminium profiel? Dan bent u bij Waver Construct aan het juiste adres. Waver Construct is al meer dan 20jaar gespecialiseerd in veranda's met een aluminium profiel. We gebruiken uitsluitend materialen van de beste kwaliteit en kunnen u bijgevolg een totale tevredenheid garanderen.

Bij Waver Construct kan u een persoonlijke stempel drukken op uw huis door middel van bijvoorbeeld een veranda op maat. Zowel voor een nieuwbouw, als voor een renovatieproject ontwikkelen wij samen met u de gedroomde oplossing.

Een groot voordeel van een veranda met een aluminium profiel is dat dit een sterke drager is. Op die manier zijn grote overspanningen mogelijk. Uw veranda kan hierdoor groter zijn, waardoor u kan kiezen voor grotere raampartijen. Een veranda met een aluminium profiel staat gelijk aan meer licht.

Uiteraard voldoen de producten van Waver Construct aan de laatste energienormen. Wij bieden kwalitatieve meerkamerprofielen aan die voldoen aan de isolatiewaarden. Bovendien streven wij naar een zo laag mogelijke k-waarde voor de beglazing. U kan bij ons alle documenten verkrijgen die u nodig hebt om premies aan te vragen.

Indien u meer informatie wenst over veranda's met een aluminium profiel, gelieve ons vrijblijvend te contacteren.