Orangerie op maat of in aluminium

Wenst u graag een orangerie in aluminium op maat te laten bouwen? Welkom bij Waver Construct. Wij zijn een firma met meer dan 20jaar ervaring en zijn gespecialiseerd in maatwerk. Wij gebruiken uitsluitend materialen van de beste kwaliteit en kunnen u bijgevolg een totale tevredenheid garanderen.

Een aluminiumen orangerie is een gebouw waar men bijvoorbeeld in de winter kruipplanten bewaard. Of die manier kunnen deze de winter overleven en in de zomer opnieuw buiten worden geplaatst. Bij Waver Construct kan u ervoor opteren om een orangerie in aluminium te laten plaatsen of u kan een orangerie op maatwerk bestellen. Beiden worden opgebouwd en geplaatst door een team van ervaren medewerkers.

Binnen onze website kan u enkele realisaties terugvinden van een orangerie in aluminium en maatwerk. Iedere werkdag staat een team paraat om u meer uitleg te verschaffen omtrent dit product.

Voor meer informatie omtrent een aluminium orangerie of een orangerie op maatwerk, gelieve ons vrijblijvend te contacteren.